Brezplačna poštnina
do konca marca

Moja pot

(Tamarina zgodba o uspehu - kako ji je uspelo!)


Priznam, nerada se izpostavljam. Pravzaprav zelo. Verjamem pa v dobro in da je dobro treba širiti, saj se le tako množi. 


Moje telo je moja zgodba. 

Moje telo je bilo žalostna zgodba. Polna padcev, razočaranj, skrivanj, obupavanj. Nisem bila zadovoljna. Saj poznate tisti zoprn občutek, ko se pogledate v ogledalo in vam v hipu postane žal, da ste to storili? Ker je podoba zastrašujoča, boleča, ogabna, ker je potrebnih toliko sprememb, ker vas požira misel, da bi naredili vse (kar ni čisto res, kajne?), da bi bili drugačni (lepši, vitki, zadovoljni). In ker v ogledalu vidiš tako, se tako tudi počutiš. In ker se tako počutiš, se tako tudi obnašaš. Do vseh. Kot da so vsi drugi krivi za tvojo nesrečno in zavaljeno podobo ... Odtujiš se od sebe, oddaljiš od ljudi, poln si izgovorov, kako da si zelo zaseden in da nimaš časa za klepet, kratko srečanje, pijačo. Seveda si zaseden! Ampak s samopomilovanjem. Izoliraš se, zapreš in nikogar prav zares ne spustiš blizu, čeprav ti skuša pomagati. Ker se sramuješ tega, kar nenehno nosiš s sabo – lastnega telesa. Tako ni šlo več naprej. Premlada sem bila, da bi hodila po tej poti. Pa sem malo začela telovaditi, malo paziti pri prehrani in ... kmalu obupala. Kako pa drugače, če pa ni bilo rezultatov – po enem tednu! 


A stare poti ne odpirajo novih vrat. 

Morala sem skreniti s te uničujoče poti. Ker sem se zelo sramovala svojega telesa, sem se odločila, da bom sicer resno pričela z vadbo, a le, če bo ta v jutranjih urah, ko ni gneče (da me ljudje ne bi gledali in se norčevali iz mojih oblin). Našla sem Bodifit vadbo – edina v Mariboru z okolico, ki je imeli aktivne jutranje termine. Zagrizla sem v to jabolko. In se kmalu pričela počutiti bolje. Končno sem delala dobro za sebe! A sedaj sem želela še več. Še večjo spremembo. Pomagal mi je Marko. Pisati sem morala vse, kar pojem. Pisni protokol je že po enem tednu jasno pokazal, da ga konkretno lomim. Iskreno: moj prehrambeni vzorec je bil zanič in uničujoč za telo. Pa malo, pa dosti, pa nič, pa sladko, pa zato spet nič, pa malo, pa malo, pa dosti niča ...Ustvarila sem idealne pogoje za nabiranje in nalaganje maščobnih celic. Marko me je seznanil z linijo izdelkov Fit way. Poskusila sem. In še do danes nisem odnehala. Končno sem pričela zajtrkovati. Brez občutka slabe vesti. In ker imam zelo rada sladko – da, obstaja zdrava rešitev tudi za to razvado. Čisto pravi piškot! In kako je Diet cookie slasten ... Redno sem hodila na vadbo, spremenila sem prehranjevalni vzorec in ga z lahkoto ohranjala. Spremembe so sledile. Manj maščob, bolj oblikovano telo. Z maščobami sem stopila tudi ostre in nezadovoljne poteze na obrazu. Znova je zasijal sproščen nasmeh. Telesna preobrazba je pozitivno vplivala na moj pogled na svet, na dojemanje življenja. Moja pot je postala veliko lažja, sproščena, preprosta, svetla in predvsem neobremenjujoča.


Moje telo je zgodba o uspehu. 

Ni me zadrževalo to, kar sem, ampak to, kar sem mislila, da nisem. Zdaj vem, da nisem zgodba o neuspehu, nenehnih padcih in da je ves svet proti meni. Ker življenje niso večni padci. So le posamezne ovire, ki jih je treba kdaj krepko in z veliko truda preplezati, spet drugič pa le preskočiti. Predvsem pa vztrajati. Vztrajati na poti! S podporo strokovnjaka in s pomočjo linije izdelkov Fit way sem z lahkoto vztrajala. In uspela. Fit way je čista zmaga! Dobro se počutim v svoji koži, ker imam vse: sem zdrava in se lahko gibam, treniram, kar hvaležno izkoristim vsak dan, telo vsak dan razvajam s kakovostno uravnoteženo prehrano in izdelki Fit way, ki mi pomagajo ohranjati telo v fit formi in ki jo jem brez najmanjšega občutka slabe vesti, in imam ljudi, ki jih imam rada in ki imajo radi mene. 

Počutim se FITastično!


Se ne bi radi tudi vi počutili tako?


Pokličite na številko: 040 173 733 ali pišite na e-naslov: trgovina@fitway.si

Imate vprašanje oz. potrebujete več informacij?

Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašemu klicu ali pa nam pišite na naš e-naslov in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

x
Imate vprašanje? Kliknite tukaj.