Brezplačna poštnina
do konca marca

Politika zasebnosti

Podjetje VICTUS d.o.o. (v nadaljevanju upravljavec spletne strani) se obvezuje varovati podatke o kupcih (osebne podatke, podatke o nakupih), ki jih pridobi v spletni trgovini FIT WAY  in zbrane podatke uporabljati izključno za izvedbo nakupov in obveščanja. Podatki o kupcih se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se v nobenem primeru ne bodo posredovali tretjim osebam. Vpis osebnih podatkov pri oddaji naročila je potreben izključno za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine.

Upravljavec spletne strani fitway.si je v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za potrebe poslovanja  zbira naslednje uporabnikove podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko, ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopate do spletnega mesta.

Ponudnik se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom. Podatke bo ponudnik uporabljal izključno za komunikacijo z uporabnikom in ne bodo posredovani tretjim osebam. Podatki se hranijo in uporabljajo do vašega preklica, ki ga lahko kadarkoli posredujete preko elektronske pošte na trgovina@fitway.si. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik se lahko shranijo tudi nekateri trajni piškotki, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), piškotki sistema Google Analytics (za anonimno analizo obiskov spletnega mesta), ter piškotki vtičnika za obvestilo o piškotkih.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku  shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo, ko zaprete spletni brskalnik, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca dalj časa.

Spletna stran lahko vsebuje povezave tudi na druge spletne strani. Za pogoje poslovanja, pravila zasebnosti, zaščito in varnost na drugih spletnih straneh, ki jih obiščete, ni odgovoren upravljavec spletnega mesta fitway.si

Spletno mesto fitway.si uporablja piškotke, ki omogočajo nemoteno delovanje spletne trgovine.


KAJ SO PIŠKOTKI

Piškotek (cookie) je majhna datoteka, ki shrani vaše spletne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj strani. To omogoča spletnim mestom, da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Piškotki so neškodljivi za računalnik in ne hranijo osebnih podatkov, pač pa s shranjenimi šifriranimi informacijami omogočajo nekatere osnovne funkcije spletne trgovine in pomagajo izboljšati vašo izkušnjo na spletni strani, nam pa omogočajo vpogled v uporabo našega spletnega mesta.

Namen piškotkov je, da na spletni strani shranijo vaše prednostne izbire in druge informacije, s pomočjo katerih se trudimo spletno stran še izboljšati. S piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. 


PIŠKOTKI, KI JIH UPORABLJA SPLETNO MESTO FITWAY.SI

Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko  shrani tudi nekatere trajne piškotke, ki omogočajo vašo prepoznavo, vaš seznam želja in vsebino vaše košarice ob naslednji prijavi (v kolikor ste se registrirali in uporabili katero od teh storitev). V nasprotnem primeru se sejni piškotek izbriše (in s tem tudi morebitna vsebina vaše košarice), ko zaprete brskalnik.

Ti piškotki so potrebni za normalno delovanje spletnega mesta. V njihovo uporabo privolite z uporabo naših storitev.

Nekateri piškotki spletnega mesta fitway.si pripomorejo k boljši izkušnji uporabnika, nam pa omogočijo vpogled v uporabo naše spletne strani. Spletno mesto fitway.si uporablja sistem Google Analytics za anonimno analizo obiskov in uporabo našega spletnega mesta. Omogoča nam boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljate naše spletno mesto in kako lahko vašo izkušnjo na spletni strani še izboljšamo. Da lahko program deluje, uporablja več piškotkov za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o gibanjih na spletnem mestu brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev (več informacij o piškotkih storitve Google Analytics in zasebnosti lahko preberete TUKAJ.) V njihovo uporabo privolite z uporabo naših storitev.

Seznam vseh piškotkov, ki jih uporablja spletno mesto fitway.si si lahko ogledate tukaj: SEZNAM PIŠKOTKOV

Piškotke za anonimno analizo in vtičnik za povezavo z družbenimi omrežji lahko kadarkoli omogočite ali onemogočite oz. izbrišete iz računalnika v vašem spletnem brskalniku. Več o piškotkih in o postopkih izbrisa piškotkov v različnih spletnih brskalnikih si lahko preberete na http://www.allaboutcookies.org.

Pokličite na številko: 040 173 733 ali pišite na e-naslov: trgovina@fitway.si

Imate vprašanje oz. potrebujete več informacij?

Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašemu klicu ali pa nam pišite na naš e-naslov in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

x
Imate vprašanje? Kliknite tukaj.