Brezplačna poštnina
do konca marca

Pogoji poslovanja

Splošno


Ponudnik:

Victus, družba za trgovsko, storitveno, posredniško in svetovalno dejavnost, d.o.o.

Nova Ulica 24, 2000 Maribor

Matična št.: 2062259

Davčna št.: SI83854886

Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču v Mariboru pod št. vložka 1/12368/00.


Splošni pogoji poslovanja FITway spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Uradni list RS, št. 98/2004-UPB2, 126/2007 in 86/2009), na podlagi priporočil GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Upravljavec spletne trgovine FITway je podjetje VICTUS d.o.o., Nova ulica 24, 2000 Maribor.


Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji poslovanja, zato Vas prosimo, da si le-te preberete.

Podjetje VICTUS d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev poslovanja v spletni trgovini FITway.

 

Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini FITway so izražene v EUR in vsebujejo davek na dodano vrednost. Razen pri izdelkih kjer je poudarjeno, da davek ni vštet v ceno. Cene ne vsebujejo stroškov dostave.

Podjetje VICTUS d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

 

Akcije in ponudba

Splošna in akcijska ponudba izdelkov ter cene le-teh v spletni trgovini FITway veljajo do preklica ali razprodaje zalog.

Podjetje VICTUS d.o.o. si pridržuje pravico do umika izdelkov iz ponudbe brez prehodne najave.

 

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje VICTUS d.o.o. se obvezuje varovati podatke o kupcih (osebne podatke, podatke o nakupih), ki jih pridobi v spletni trgovini FITway  in zbrane podatke uporabljati izključno za izvedbo nakupov. Podatki o kupcih se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se v nobenem primeru ne bodo posredovali tretjim osebam. Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini FITway  je izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine.

 

Odgovornosti

Podjetje VICTUS d.o.o. se obvezuje, da bodo podatki na strani spletne trgovina FITway točni in aktualni. Ne daje pa garancije za točnost informacije ter ne prevzema odgovornosti za napake vsebin na spletni strani FITway. Slike izdelkov na strani so lahko simbolične.

 

Naročilo, nakup, potrditev naročila

Pri naročilu izberete želen izdelek, tako da ga dodate v košarico. Za opravljen nakup je potrebo slediti napotkom na spletni strani.

 

Dobava, dostava in prevzem

Blago dostavlja Pošte Slovenije ali katero drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oz. pogodbenega razmerja s podjetjem VICTUS d.o.o.

V primeru, da vas ob času dostave ni, vas bo pošiljka čakala na najbližji pošti.

Poštnina za nakup nad 50,00€ se kupcu ne zaračunava, za nakupe nižje od določene vsote se obračuna znesek 3,50 EUR poštnine in jo krije kupec.

Ob naročilu izdelka velja dobavni rok 3-4 delovne dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi Vas bomo o tem ter o možnostih dobave obvestili.

Predvideni rok dostave izdelkov na zalogi je do 3-4 delovne dni. Dostava poteka po Sloveniji. V kolikor bi želeli dostavo izven Slovenije, se o tem predhodno informirajete na e-mail naslov  trgovina@fitway.si.

Podjetje VICTUS d.o.o. se obvezuje primerno zapakirati naročene izdelke ter odposlati pravočasno v roku dobave.

V nobenem primeru podjetje VICTUS d.o.o. ni odgovorno za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.

 

Plačilo

Plačilo v spletni trgovini FITway je po povzetju ali, po predhodnem dogovoru, po predračunu.

 

Garancija

Garancija izdelkov v spletni trgovini FITway  je odvisna od posameznega izdelka in navedbe na garancijskem listu ali računu. Garancija je veljavna s predložitvijo garancijskega lista ter računa. Garancijski rok je naveden na garancijskem listu ali računu. V kolikor izdelek nima navedenega garancijskega roka se smatra, da izdelek nima garancije ali podatek o garanciji ni znan.

Garancije ni mogoče uveljavljati za rabljeno opremo, potrošni material, pri okvarah zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanskih poškodb, neupoštevanja navodil o uporabi izdelka in napak zaradi višje sile.

 

Vračilo blaga

V primeru nezadovoljstva z izdelkom lahko kupec originalno zaprt in nepoškodovan izdelek vrne v 15 dneh od dneva prejema blaga, pri čemer kupec krije strošek vračila. Kupnino za vrnjeno blago vrnemo v 15 dneh od prejema vrnjenega blaga.

Kupec ima 14 dni časa, da sporoči prodajalcu, da odstopa od pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navajati razloga. Blago mora kupec vrniti v 30 dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe na svoje stroške. Prav tako se šteje za odstop od pogodbe, če kupec vrne prejeto blago v roku za odstop od pogodbe (14 dni) brez posebnega sporočila o odstopu. Podjetje VICTUS d.o.o. bo kupcu vrnilo kupnino za vrnjene izdelke najkasneje v 30 dneh od prejema vračila izdelkov.

 

Informacije in podpora

Informacije, podpora: PON-PET od 10.00 do 20.00 ure

Telefon: 040 173 733

E-naslov: trgovina@fitway.si

Pokličite na številko: 040 173 733 ali pišite na e-naslov: trgovina@fitway.si

Imate vprašanje oz. potrebujete več informacij?

Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašemu klicu ali pa nam pišite na naš e-naslov in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

x
Imate vprašanje? Kliknite tukaj.