Brezplačna poštnina
do konca marca

O nas

Že dobro desetletje smo prisotni na strokovnem področju preventive, rekreacije, fitnesa in športa. S svojo blagovno znamko in imenom BODIFIT® smo ustvarili strokovno prepoznavnost pri nas in v tujini. Pridobili smo zaupanje več tisoč aktivnih članov, ki se iz leta v leto še povečuje, kar nam samo še potrjuje začrtano pot in vliva motivacijo za ustvarjalno delo v naprej.

Zato je naša želja, poslanstvo, če že ne dolžnost, da poskušamo vse svoje varovance, stranke in člane, ki nam zaupajo, obvarovati pred splošno zmedo na trgu in jim svetovati neodvisno in strokovno. Svetovati tisto, v kar verjamemo.

Prav zato je pod okriljem podjetja nastala znamka FITway, s katero poskušamo  vplivati na vašo pravo odločitev glede športne prehrane in prehranskih dopolnil.

Naša naloga je izbrati vrhunske kakovostne izdelke, ki vam jih kot strokovnjaki priporočamo in s svojim imenom za njimi tudi stojimo. Za večino izdelkov tega področja velja, da je kakovost pogojena s ceno. Na FITway.si poskušamo to dvoje uskladiti in tako za ugodno ceno pridobiti najprimernejše izdelke iz sveta športa, rekreacije, prostega časa, wellnessa.

Pokličite na številko: 040 173 733 ali pišite na e-naslov: trgovina@fitway.si

Imate vprašanje oz. potrebujete več informacij?

Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašemu klicu ali pa nam pišite na naš e-naslov in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

x
Imate vprašanje? Kliknite tukaj.