Brezplačna poštnina
do konca marca

Novice

Prvi teden je za nami!

Prvi teden velikega Bodifit izziva je za nami. Začetek je minil predvsem v  znamenju začetnega slikanja, InBody testiranj ter spoznavanju inštruktorjev in kandidatov. Seveda pa smo na začetku vadeče ''opremili'' z izdelki FITway Diet*line, ki sodijo med vodilne izdelke za preoblikovanje telesa na trgu.


Novica 1


Udeleženci so z inštruktorji opravili začetni posvet in interpretacijo rezultatov InBody testiranja, s katerim so lahko natančno določili izhodišče za nadaljno vadbo in prehranski režim. Naprava InBody omogoča enostavno in natančno analizo telesne sestave, s čimer posameznik dobi vpogled v dejansko stanje njegovega telesa. Naprava tudi hitro zazna spremembe, dosežene s pravilnno vadbo in uravnoteženo prehrano, kar sta ključna elementa zdravega življenjskega sloga.Na podlagi ciljev, želja ter rezulatov testiranja, so inštruktorji oblikovali plan dela za vsakega vadečega posebej. Udeleženci so prejeli tudi dnevnik prehrane. Pri Bodifitu verjamejo, da DIETE in HUJŠANJA niso pravi odgovor. Potrebno se je naučiti prehranjevati, saj lahko samo tako najdemo ravnovesje, ki ga naše telo potrebuje. Namen dnevnika prehrane je tako vadečega naučiti kako se uravnoteženo prehranjevati glede na cilj. Seveda tukaj pridejo v igro tudi izdelki FITway linije, ki so kot nalašč za pomoč pri doseganju uravnoteženega prehrambenega stila.


Nadaljevanje tedna je minilo v znamenju potenja na fitnes centrih in dvoranah za skupinsko vadbo in + programe. Inštruktorji ter udeleženci so na začetku opravili uvajalni trening, s katerim so ocenili trenutne osnovne motorične sposobnosti. Udeleženci pa so preizkusili tudi številne skupinske vadbe in + programe.


Več sledi!Pokličite na številko: 040 173 733 ali pišite na e-naslov: trgovina@fitway.si

Imate vprašanje oz. potrebujete več informacij?

Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašemu klicu ali pa nam pišite na naš e-naslov in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

x
Imate vprašanje? Kliknite tukaj.