Brezplačna poštnina
do konca marca

Strokovnjaki priporočajo


Phil Learney
Phil Learney je vrhunski strokovnjak na področju priprave športnikov, kjer deluje že skoraj 20 let. V tem času je z inteligentnim, opazovalnim in ciljno-orientiranim pristopom zgradil izjemen ugled. Priznanja in spoštovanje kolegov in družbe je pridobil s praktičnim učenjem, odprtim odnosom in odličnimi publikacijami ter javnimi nastopi.

Phil je cenjen pisec strokovnih besedil za vodilne revije iz sveta zdravja in fitnesa, tako v Veliki Britaniji kot po svetu. Trenutno svoje znanje  in izkušnje deli v mesečni kolumni za revijo Muscle & Fitness, obenem pa sodeluje v mentorskih programih po Veliki Britaniji in širše.

S podjetjem PhD sodelujem že od samega začetka, ko je luč sveta ugledala tudi linija izdelkov za oblikovanje Diet Line. Znamka zame predstavlja vrhunec etičnosti in inovacije. Izdelki Diet linije so me prepričali z vrhunskimi sestavinami in učinkovitimi formulami. Prav te lastnosti v kombinacijami z izjemnimi okusi so pridobile moje zaupanje. Pri delu s strankami namreč potrebujem izdelke, ki jim lahko zaupam in jih tudi učinkovito uporabim, pa naj gre za vrhunskega športnika ali rekreativca.

Phil Learney

Mirjam Koler Huzjak

Še pred študijem iz klinične dietetike sem spoznavala, da na naše dobro ali slabo počutje vpliva tudi prehrana. Ker pa že samo ime dietetika, pomeni tudi način življenja, je bilo skoraj neizbežno potrebno povezati prehrano in gibanje oz. uravnotežen, zdrav način življenja. Predvsem v današnjem času, ko si ne znamo več utrgat časa za sebe, ko nas lahko okupira televizija, računalnik, je še posebej pomembno poudariti pomen uravnotežene prehrane. Tukaj so nam lahko v izjemno pomoč prav izdelki FITway linije, predvsem izdelka Diet whey in Diet Cookie. Ker so ti izdelki predvsem dopolnila raznoliki prehrani in ne posegajo v osnove jedilnika, so izvrstna pomoč pri naših osebnih ciljih, naj bo to izguba kilogramov ali dopolnjevanje manjkajočih obrokov.

Vsakodnevno se srečujem z ljudmi, ki imajo zdravstvene težave predvsem in le zaradi nepravilne prehrane ter premalo gibanja. Pomembno je, da gibanje ter zdrav način prehranjevanja postane naš vsakdanjik, rutina. Da ni to le 14 dnevna dieta z veliko odrekanj, ampak naš način življenja.

Pri vsem tem, pa ne gre pozabit, da smo ljudje različni. Prepričana pa sem, da se lahko za vsakega najde primeren, uravnotežen slog tako prehranjevanja kot gibanja.

Mirjam Koler Huzjak, specialistka klinične dietetike

Pokličite na številko: 040 173 733 ali pišite na e-naslov: trgovina@fitway.si

Imate vprašanje oz. potrebujete več informacij?

Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašemu klicu ali pa nam pišite na naš e-naslov in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

x
Imate vprašanje? Kliknite tukaj.