Brezplačna poštnina
do konca marca

Izziv Preoblikovanje telesa 2015

Ohranjati dobro telesno pripravljenost ali skrbeti za zdrav način življenja je velik izziv. Nenehno usklajevanje življenjskih aktivnosti nas je z leti prelevilo v prave organizacijske mojstre. Žongliranje službe, družine, prijateljev, skrbi za telo, hobijev in še česa je pri mnogih postala utečena rutina, ki kljub fizičnim in mentalnim naporom prinaša s seboj dobro počutje in srečo.

Vendar pa je za dosego takšne sinergije včasih potrebno sprejeti pomoč drugih: nasvet, smernico, vzpodbudno besedo. Z zavedanjem slednjega so pri največji slovenski fitnes organizaciji za deseterico pripravili prav poseben izziv preoblikovanja. Izziv, ki nas je z odlično strukturo in pristopom prepričal, da ga podpremo. Z našo izbrano linijo premium izdelkov Diet*line in izkušnjami želimo podpirati sodelujoče v želji po osebnem napredku. Ti so se namreč pogumno odločili zakorakati po novi poti – aktivni, zdravi, FIT poti in zaslužijo si le najboljše.

Njihove zgodbe bomo lahko spremljali skupaj s pomočjo novic, ki jih bomo objavljali. Začeli pa bomo s kratkimi predstavitvami, ki si jih boste lahko v kratkem prebrali na našem portalu.


Banner


Kako poteka Preoblikovanje telesa 2015?

Izmed vseh prijavljenih kandidatov smo izbrali deset vadečih, pet moških in pet žensk. Na vsakem Bodifit centru torej vadita dva udeleženca pod budnim očesom osebnih trenerjev ter inštruktorjev skupinskih vadb, in to brezplačno. Izziv bo trajal 2 meseca, najboljši trije po izboru strokovnjakov pa bodo vadili še dodaten mesec dni. Vsak udeleženec je dobil svojega osebnega trenerja, ki ga bo skozi celoten izziv motiviral in usmerjal na področjih vadbe, prehrane in testiranj telesne sestave (dnevnik prehrane, osebni treningi, + programi, skupinske vadbe, InBody testiranje).

Uradni del velikega izziva se je v začetku januarja pričel z začetnim slikanjem in testiranjem telesne sestave na napravi InBody. Po koncu 2-mesečne vadbe bomo testiranje in slikanje ponovili. Z "novim" telesom se bodo udeleženci pohvalili širši javnosti ter bralcem revije in spletnega portala našega medijskega sponzorja Vive, revije za boljše življenje.

  • Začetno testiranje telesne sestave in slikanje;
  • 2-meseca vadbe pod nadzorom osebnega trenerja (dnevnik prehrane, osebni treningi, + programi, skupinske vadbe, InBody testiranje);
  • spremljanje vadbe na družbenih omrežjih in ostalih medijih;
  • končno testiranje telesne sestave in slikanje;
  • izbor treh superfinalistov;
  • dodaten mesec vadbe pod nadzorom osebnega trenerja;
  • končno testiranje telesne sestave in slikanje;
  • izbor zmagovalca izziva.


Vsak udeleženec je prejel nagrade znamke FITway, zmagovalca izziva pa čaka Bodifit Zlati paket! (letna karta za fitnes, skupinsko vadbo in FIT trening)


Aktualne povezave

Pokličite na številko: 040 173 733 ali pišite na e-naslov: trgovina@fitway.si

Imate vprašanje oz. potrebujete več informacij?

Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašemu klicu ali pa nam pišite na naš e-naslov in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

x
Imate vprašanje? Kliknite tukaj.